Kansainvälinen yritys, jolla on paikallinen kosketus

Compasss Group PLC on maailman johtava yritysten ateria- ja tukipalveluiden tuottaja. Konsernin liikevaihto on yli 25 mrd. euroa ja sillä on noin 650 000 työntekijää 45 maassa.

Compass Groupin pääkonttori on Chertseyssä Lontoon ulkopuolella. Konserni on perustettu vuonna 1941 ja se listautui Lontoon pörssiin vuonna 1998. Compass Group PLC:n konsernijohtaja on Richard Cousins.

Compass Group PLC:n sivuille

 

Yli 70 vuotta ruokaa ja palvelua

Compass Groupin historia alkoi Isossa-Britanniassa vuonna 1941, kun Jack Bateman perusti ruokasaleja englantilaisille sotaa tukeville työläisille. Yritys tuli tunnetuksi nimellä Bateman Catering. Vuonna 1967 Grand Metropolitan osti yrityksen ja vuonna 1984 siitä tuli catering-yritys Compass Services.

10 vuotta myöhemmin Metropolitan ostettiin yrityksestä ja syntyi Compass Group. Vain vuotta myöhemmin yritys listautui Lontoon pörssiin ja vuonna 1998 siitä tuli myös FTSE-100 -yritys. Compass Group toimii nykyään 45 maassa ja on maailman 7. suurin yksityinen työnantaja.


Suomen toiminta alkoi vuonna 2000 ja yritys toimii nykyisin valtakunnallisesti hoitaen noin 60 yrityksen henkilöstöruokailupalvelut sekä useiden asiakasyritysten tukipalvelut, kuten vastaanotto-, puhelinvaihde-, välipala-/kahvi-automaatti- ja siivouspalvelut.