Ravintola Sola

Ravintola suljettu toistaiseksi. Ilmoitamme heti kun saamme ravintolan avattua.

 

Tammikuussa 2013 avattu ravintola ja kahvila Espoon Leppävaarassa. Ravintola Sola on lounas-, edustus- ja kahvitustuotteita tarjoava kokonaisuus luonnonkauniissa ympäristössä Albergan kartanon välittömässä läheisyydessä. Ravintola Solan ruokatuotteissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot.

 

Toimivuutta kokouksiin

Voit varata Solasta tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut.

Ravintola Sola modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia  ja monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintola Solassa on asiakaspaikkoja yhteensä n. 200 kahdessa eri ravintolatilassa (150+50). Tilat ovat edustavat sekä helposti muunneltavissa erityyppisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin.

Ravintolassamme tarjoillaan aamiaista, tuoreita täytettyjä leipiä ja raikkaita smoothieta. Kahvilassa on mahdollisuus nauttia business- lounasta pöytiin tarjoiltuna etukäteistilauksesta. Tila on mahdollista jakaa kahteen osaan, ajatellen ryhmäruokailuja.

Ravintolatiloissa voi järjestää iltatilaisuuksia arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Kysy lisätietoja ravintolapäälliköltämme!

 

LATAA: Sola kohde-esite (pdf)

Ota yhteyttä

0400 613591
sola@eurest.fi


Aukioloajat

Suljemme ravintolan kesän ajaksi 5.7.2021 alkaen.
Salissamme tehdään remontti ja avaamme heti kun se on mahdollista.

Näin löydät meille 

Sokerilinnantie 11 c
02600 Espoo


Näytä suurempi kartta