Ravintola Salvia

Tervetuloa Ravintola Salviaan herkuttelemaan, sijaitsemme Ylistönmäentie 26, Ylistö 26 rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Ravintolamme aukeaa klo 7.30 ja tarjolla on puuroa, sämpylöitä, korvapuusteja, kahvia ja muita herkkuja.

Lounas päivittäin klo 10.30-13.30 tarjolla on herkullinen noutopöytälounas sisältäen runsaan tuoretori valikoiman salaatteja ja kasviksia sekä päivän grilliannos esimerkiksi hampurilaisia, grillipihviä, grillattua kalaa. Grilliannokset valmistamme aina tilauksestasi.

Poikkeukselliset Aukioloajat:

Kahvila palvelee joka arkipäivä klo 8.00-13.30
Lounas on tarjolla joka arkipäivä kello 10.30–13.00
Muina aikoina tilauksesta.

Yhteystiedot:
Ravintolapäällikkö Francesco Tagliente
salvia@eurest.fi

p. 0406256235
Ylistönmäentie 26, 40500 Jyväskylä

Tarjoilemme päivittäin:
Kahvilassa on aamusta alkaen tuoretta leipää, puuroa sekä tuoretta kahvia ja hedelmiä unohtamatta.
Lounasruuaksi on valittavissa raikasta salaattia, keittoa, grilliannos ja kahta erilaista lämmintä ruokaa kasvisruokaa unohtamatta.

Lounaan ansiosta energisenä koko työpäivän
Lounas on päivän rentoutumishetki ja tärkeä tietenkin myös sen kannalta, että saat riittävästi energiaa koko loppupäiväksi. Tarjoamme hyvälaatuisia aterioita ja riittävästi erilaisia vaihtoehtoja, varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden ja jaksamisen.

Lounasmenumme koostuu monipuolisista vaihtoehdoista, jotta jokainen ruokailijamme löytäisi itselleen mieluisan vaihtoehdon. Haluamme, että jokainen tarjoamamme ateria on vieraallemme aivan erityinen.

Lounasmenu koostuu joka päivä korkealuokkaisista raaka-aineista ja pyrimme ottamaan erityisesti huomioon Ylistönmäkeläisten yksilölliset tarpeet.

Hyvät raaka-aineet suunnittelun perustana
Jotta ateria on hyvä, sen raaka-aineiden tulee olla korkealuokkaiset. Asetamme ruokatavaroiden toimittajillemme erittäin korkeat laatuvaatimukset. Pyrimme myös käyttämään sesonkien tuoreita raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista.

Myös terveellisempi vaihtoehto
Tiedämme, että aterioilla on suuri merkitys päivämme onnistumiseen ja jopa omaan pirteyteemme. Jotta verensokeri pysyy riittävällä tasolla, meidän täytyy syödä työpäivän aikana useamman kerran.

Syömällä oikein jaksamme ja pystymme fokusoitumaan työtehtäviimme paremmin. Ravintolamme tarjoavat joka päivä myös terveellisen vaihtoehdon. Nämä ateriat ovat vaihtoehto sinulle, kun haluat elää täyttä ja tervettä elämää.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan ja nauttimaan laadukkaasta lounaasta

Ota yhteyttä
040 6256235
ylisto26@eurest.fi

Aukioloajat

Kahvila palvelee joka arkipäivä klo 7.30-14.30
Lounas on tarjolla joka arkipäivä kello 10.30–13.30
Muina aikoina tilauksesta.

Näin löydät meille
Ylistönmäentie 26, 40500 Jyväskylä